Mexic va găzdui un Mare Premiu de Formula 1 din 2015

Oraşul Ciudad de Mexico va găzdui o etapă din Campionatul Mondial de Formula 1 din 2015, la 23 de ani distanţă de la ultimul Grand Prix disputat în Mexic, a anunţat, marţi, presa locală.

128 afișări
Imaginea articolului Mexic va găzdui un Mare Premiu de Formula 1 din 2015

Mexic va găzdui un Mare Premiu de Formula 1 din 2015 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform publicaţiei Reforma, Bernie Ecclestone, administratorul drepturilor comerciale ale F1, "a semnat un contract pe cinci ani cu drept de prelungire pe încă cinci sezoane cu oficialităţile mexicane".

Sursa citată notează că etapa mexicană de F1 va avea loc în octombrie sau noiembrie pe circuitul Hermanos Rodriguez din Ciudad de Mexico, care a găzduit şi ultimul Mare Premiu desfăşurat în Mexic în 1992.

Primarul oraşului Ciudad de Mexico, Miguel Angel Mancera, un susţinător al acestui proiect, va susţine o conferinţă de presă miercuri în care se va oficializa găzduirea unei etape de Formula 1.

Capitala Mexicului s-a aflat în calendarul iniţial al FIA pentru Campionatul Mondial de Formula 1 din 2014, dar a fost exclusă în cele din urmă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici