Mino Raiola a renunţat să candideze la preşedinţia FIFA şi îl va susţine pe Michael van Praag

Olandezul Mino Raiola, care îi impresariază pe Zlatan Ibrahimovici, Mario Balotelli şi Paul Pogba, a declarat, miercuri, că a renunţat să candideze la preşedinţia FIFA şi a anunţat că îl va susţine pe conaţionalul său Michael van Praag.

71 afișări
Imaginea articolului Mino Raiola a renunţat să candideze la preşedinţia FIFA şi îl va susţine pe Michael van Praag

Mino Raiola a renunţat să candideze la preşedinţia FIFA şi îl va susţine pe Michael van Praag (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Când am spus că mă gândesc să candidez nu era nicio persoană care să merite această funcţie. Acum avem un candidat bun în persoana lui Michael van Praag", a spus Raiola, în vârstă de 47 de ani.

Pe lângă olandezul Michael van Praag şi actualul preşedinte Joseph Blatter, la şefia FIFA şi-a mai anunţat candidatura portughezul Luis Figo, francezii David Ginola şi Jerome Champagne şi prinţul iordanian Ali bin Al Hussein.

FRF a anunţat, miercuri, că îl susţine la aceste alegeri pe Michael van Praag, preşedintele federaţiei olandeze.

Depunerea candidaturilor se poate face până la 29 ianuarie. Alegerile vor avea loc la 29 mai, iar elveţianul Joseph Blatter, în funcţie din 1998, este marele favorit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici