Mircea Sandu: Ne gândim la trei puncte cu Ungaria, altfel ieşim din joc

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, luni, că abordează meciul echipei naţionale cu reprezentativa Ungariei cu gândul la obţinerea victoriei, deoarece punctele puse în joc sunt decisive.

122 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Ne gândim la trei puncte cu Ungaria, altfel ieşim din joc

Preşedintele FRF, Mircea Sandu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Credeţi că noi ţintim altceva decât trei puncte cu Ungaria? Noi ne gândim doar la trei puncte cu Ungaria, altfel ieşim din joc. Toţi jucătorii şi staful tehnic vor face tot ce e posibil pentru a obţine trei puncte, ăsta e meciul care ne interesează, cel cu Ungaria, chiar dacă noi pregătim organizarea ambelor jocuri", a spus Sandu, prezent la seminarul "Don't fix it", organizat de FRF şi Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN), la Casa Fotbalului.

Naţionala României va întâlni Ungaria la 6 septembrie şi Turcia la 10 septembrie, ambele întâlniri urmând să aibă loc pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici