Moraru: Dacă nu salvează Dinu Gheorghe şi Pustai Rapidul, atunci nu îl mai salvează nimeni

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Dinu Gheorghe şi Cristian Pustai sunt cele mai bune alegeri, precizând că dacă nici aceştia nu pot să salveze echipa giuleşteană de la retrogradare atunci nu o mai salvează nimeni.

196 afișări
Imaginea articolului Moraru: Dacă nu salvează Dinu Gheorghe şi Pustai Rapidul, atunci nu îl mai salvează nimeni

Dinu Gheorghe (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Dinu Gheorghe şi Cristian Pustai sunt cei mai buni. Sunt sigur că reprezintă cele mai bune alegeri pentru Rapid. Am încredere în dânşii că vor reuşi să îndeplinească obiectivul echipei pentru retur. Dacă nici Dinu Gheorghe şi Cristian Pustai nu salvează Rapidul de la retrogradare atunci nu îl mai salvează nimeni niciodată", a afirmat oficialul.

Moraru, care i-a prezentat noului antrenor în cursul zilei de marţi baza Pro Rapid, a menţionat că Pustai va semna în zilele următoare contractul cu gruparea giuleşteană. "Este clar, Cristi Pustai va fi antrenorul Rapidului în retur. Astăzi a vizitat şi baza de pregătire, ne-am înţeles, am bătut palma, într-o zi sau două semnăm şi contractul. Mai vrem să discutăm un pic despre durata acestuia, am vrea să fie pe o perioadă mai lungă, însă nu este o problemă majoră asta", a adăugat Valerii Moraru.

Acţionarul majoritar a afirmat că Dinu Gheorghe a semnat contractul şi este şi oficial preşedintele FC Rapid. "Domnul Dinu a semnat contractul, era doar o chestiune de zile, eu nu am fost îngrijorat din acest punct de vedere. Dânsul s-a apucat de treabă de mai mult timp, dar acum putem spune că este şi oficial preşedintele Rapidului", a precizat Moraru.

Până la începerea returului Ligii I, lotul echipei Rapid, care acum numără doar nouă jucători, va fi completat până la 24. "Vom aduce jucători, este normal, pentru că au rămas puţini. Vor fi cel puţin 18 la reunirea echipei, iar până la începerea returului vom avea un lot de 23-24 de jucători", a mai spus Moraru.

Conducerea FC Rapid a reziliat contractele majorităţii fotbaliştilor din lot, dorind să facă schimbări majore după ce echipa a încheiat turul Ligii I pe ultimul loc al clasamentului. În prezent, sub contract cu Rapid mai sunt doar nouă fotbalişti: Bornescu, Drăghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan, Kikas şi Rui Miguel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici