Mourinho, la un pas să fie înjunghiat pe aeroport

O persoană neidentificată a încercat să îl înjunghie pe tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, pe aeroportul din La Coruna, în data de 25 februarie, dar tentativa sa s-a soldat cu rănirea unui membru al stafului care asigură securitatea formaţiei madrilene, informează cotidianul ABC.

18 afișări
Imaginea articolului Mourinho, la un pas să fie înjunghiat pe aeroport

Mourinho, la un pas să fie înjunghiat pe aeroport (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit jurnalului, care citează Cadena Ser, atacatorul a încercat să îl înjunghie pe Mourinho în timp ce acesta acorda autografe unui grup de suporteri. Persoana respectivă nu a reuşit să ajungă la tehnician, în calea sa apărând unul dintre cei care asigură securitatea echipei Real Madrid. Agentul de securitate a primit ulterior îngrijiri pentru o rană de aproximativ patru centimetri sub axilă.

Iniţial, oficialii clubului madrilen au hotărât să nu îi spună lui Mourinho ce s-a întâmplat, dar după meciurile cu Deportivo la Coruna (26 februarie, scor 0-0) şi Malaga (3 martie, scor 7-0) au decis că este mai bine ca tehnicianul să afle de tentativa de agresiune. "Jose Mourinho a fost foarte preocupat de ce s-a întâmplat", menţionează ABC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici