Mourinho: Următoarea mea etapă va fi revenirea în Anglia

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a afirmat, marţi, înainte de meciul cu Manchester United din turul optimilor Ligii Campionilor, că "următoarea etapă va fi revenirea în Anglia".

216 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Următoarea mea etapă va fi revenirea în Anglia

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În principiu, după Real Madrid, următoarea mea etapă va fi revenirea în Anglia", a declarat Mourinho într-o conferinţă de presă la Madrid.

Întrebat dacă îi va succeda lui Alex Ferguson, actualul antrenor de la Manchester Unoyed, Mourinho a răspuns: "Nu, nu cred, pentru că ne vom opri cam în acelaşi moment. El la 90 de ani, iar eu la 70...".

De asemenea, Mourinho a mai spus că este încrezător în munca pe care o depune şi a subliniat că nu-şi va încheia cariera doar cu două trofee Liga Campionilor. "Nu ar fi un eşec să nu câştigăm Liga Campionilor. Sunt mari echipe şi mari jucători care nu au câştigat niciodată acest trofeu. Real Madrid vrea Liga Campionilor pentru a zecea oară, eu pentru a treia oară. Nu ştiu dacă va fi în acest an, dar voi lupta să se întâmple. Am încredere în munca mea", a explicat tehnicianul.

Jose Mourinho a adăugat că portughezul Cristiano Ronaldo este cel mai bun jucător pe care l-a antrenat vreodată: "Cred că Ronaldo este cel mai bun jucător pe care l-am antrenat vreodată şi nu vreau să se supere ceilalţi mari fotbalişti pe care i-am pregătit. Sunt alţi jucători care vor fi mereu în sufletul meu pentru alte lucruri, pentru angajamentul lor, de exemplu, dar Ronaldo este cel mai bun, este din altă lume", a spus Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici