Nadal va face tratament cu antibiotice încă patru-cinci zile

Jucătorul de tenis Rafael Nadal va continua tratamentul cu antibiotice timp de patru-cinci zile pentru un început de apendicită, iar apoi va decide dacă se va opera, a anunţat agentul sportivului într-un comunicat.

83 afișări
Imaginea articolului Nadal va face tratament cu antibiotice încă patru-cinci zile

Rafael Nadal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numărul doi mondial a revenit, joi, la Mallorca, după ce a fost eliminat în turul doi la Mastersul de la Shanghai. El s-a oprit la Barcelona, unde a fost supus mai multor teste.

Medicii i-au confirmat că suferă de inflamare a apendicelui, iar prin tratamentul cu antibiotice situaţia este sub control.

"Evoluţia clinică a fost bună. Va continua tratamentul timp de 4-5 zile şi apoi va lua deciziile care se impun", se arată în comunicatul agentului.

După eliminarea în faţa compatriotului său Feliciano Lopez, Nadal a explicat că trebuie să se opereze, dar că aşteaptă finalul anului pentru a face acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici