Nicky Hayden, campion mondial la MotoGP în 2006, a încetat din viaţă la vârsta de 35 de ani

Campionul mondial din 2006 la MotoGP, americanul Nicky Hayden, a încetat din viaţă, luni, la vârsta de 35 de ani, la spitalul din Cesena, acolo unde era internat în stare foarte gravă, în urma unui accident de circulaţie, informează L'Equipe.

2047 afișări
Imaginea articolului Nicky Hayden, campion mondial la MotoGP în 2006, a încetat din viaţă la vârsta de 35 de ani

Nicky Hayden, campion mondial la MotoGP în 2006, a încetat din viaţă la vârsta de 35 de ani (Imagine: Twitter)

Pilotul care făcuse trecerea de la MotoGP la Superbike a fost lovit, miercuri, de o maşină, în timp ce se antrena pe bicicletă, în Italia, în apropiere de Rimini, iar rănile au fost prea severe ca să mai poată fi salvat.

Nicky Hayden a fost unul dintre piloţii importanţi din MotoGP în perioada 2003-2016. Pilotul american, care a concurat pentru echipele Honda şi Ducatti, a fost campion în 2006, după ce l-a învins pe italianul Valentino Rossi.

În 2016, Hayden s-a înscris în Campionatul Mondial de Superbike.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici