Niculescu la simplu şi dublu, Begu la dublu şi Tecău la dublu mixt joacă, sâmbătă, la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va întâlni pe sportiva cehă Kristyna Pliskova, poziţia 134 în ierarhia mondială, sâmbătă, în turul trei la Wimbledon, în primul meci de pe terenul 18, programat cu începere de la ora 13.30.

180 afișări
Imaginea articolului Niculescu la simplu şi dublu, Begu la dublu şi Tecău la dublu mixt joacă, sâmbătă, la Wimbledon

Niculescu la simplu şi dublu, Begu la dublu şi Tecău la dublu mixt joacă, sâmbătă, la Wimbledon

Monica Niculescu va evolua tot sâmbătă şi la dublu, unde, alături de Olga Savciuk (Ucraina), le va întâlni pe sportivele Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa - favorite 4), în turul doi. Meciul este al treilea de pe terenul 8.

În meciul patru de pe terenul 5, perechea Horia Tecău/Katarina Srebotnik (România/Slovenia - favoriţi 6) va întâlni învingătorii din meciul Eric Butorac/ Katalin Marosi (SUA/Ungaria) - Rohan Bopanna/Maria Jose Martinez Sanchez (India/Spania), în turul doi al probei de dublu mixt.

În turul doi la dublu feminin, în al doilea meci de pe terenul 7, Irina-Camelia Begu şi Lara Arruabarrerna vor întâlni perechea australiană Jarmila Gajdosova/Ajla Tomljanovici.

La simplu junioare, Jaqueline Cristian va juca în primul tur compania chinezoaicei Wushuang Zheng, favorită 16, în primul meci programat pe terenul 9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici