Oficial Dinamo Moscova: Suntem mulţumiţi de activitatea lui Petrescu, postul lui este în siguranţă

Directorul sportiv al clubului Dinamo Moscova, Guram Adzhoev, a declarat, miercuri, că tehnicianul Dan Petrescu nu are postul în pericol şi că este mulţumit de activitatea românului, informează rsport.ru.

125 afișări
Imaginea articolului Oficial Dinamo Moscova: Suntem mulţumiţi de activitatea lui Petrescu, postul lui este în siguranţă

Antrenorul Dan Peterescu (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

"Nu am discutat cu alţi antrenori. Suntem mulţumiţi de activitatea lui Petrescu. Aşa cum am avut încredere în el înainte, avem încredere şi acum", a afirmat Adzhoev pentru R-Sport.

În ceea ce priveşte zvonurile conform cărora Edoardo Reja ar fi fost contactat pentru a-i succede lui Petrescu, oficialul grupării ruse a spus: "Asta nu s-a întâmplat. Cel puţin nimeni nu a discutat cu mine despre acest lucru".

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a notat, marţi, pe blogul său, că fostul antrenor al echipei Lazio Roma, Edoardo Reja, ar fi fost contactat de oficialii clubului Dinamo Moscova pentru a prelua conducerea tehnică a formaţiei pregătite în acest moment de Dan Petrescu.

Dinamo Moscova ocupă după 14 etape locul 7 în prima ligă rusă, cu 23 de puncte, în timp ce formaţia de pe primul loc, Zenit Sankt Petersburg, are 35 de puncte. Dinamo a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 1-2, meciul din deplasare cu Amkar Perm, iar miercuri a fost eliminată din Cupa Rusiei, în 16-imi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici