Oficialii Craiovei le pun la dispoziţie fanilor un tren pentru deplasarea de la Severin

"Având în vedere cererea mare de bilete pentru derby-ul cu FCSB, Universitatea Craiova pune la dispoziţie fanilor alb-albaştri o garnitură de tren pentru o deplasare in corpore, împreună, cu cântece şi emoţii ca pe vremuri. Vă mai amintiţi cum era?" se precizează pe site-ul oficial al clubului.

119 afișări
Imaginea articolului Oficialii Craiovei le pun la dispoziţie fanilor un tren pentru deplasarea de la Severin

Oficialii Craiovei le pun la dispoziţie fanilor un tren pentru deplasarea de la Severin

Trenul va pleca spre Severin duminică la ora 16:45 din gara Craiova şi e programat să ajungă în gara de lângă Dunăre la ora 18:53. La întoarcere, acelaşi tren va pleca la ora 23:55 din gara Severin şi vă va aduce înapoi acasă la 01:40. Transportul de la gara din Severin la stadion şi viceversa va fi şi el asigurat, cu autobuze. Biletele pentru drum se achiziţionează de la o agenţie de turism iar preţul călătoriei este 10 lei pentru fiecare suporter.

"Haideţi să le demonstrăm adversarilor noştri şi întregii ţări că Universitatea Craiova se pregăteşte să atace locul I cu stil, deplasând la Severin un tren plin cu emoţie, cu pasiune şi cu speranţă, deci cu suporteri. Hai, oltenii! Hai la Severin!" se mai precizeaz[ pe site-ul clubului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici