Pandurii Târgu Jiu - FC Voluntari, scor 2-1, în Liga I

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

154 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu - FC Voluntari, scor 2-1, în Liga I

Pandurii Târgu Jiu - FC Voluntari, scor 2-1, în Liga I

Golurile învingătorilor au fost marcate de Răduţ '38 şi Hora '70, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Todoran, în minutul 13.

0-1: Novac a centrat din partea dreaptă şi Todoran a înscris cu o lovitură de cap de la 7 metri.

1-1: Nicoară a pătruns în partea dreaptă, a întors balonul pentru Răduţ şi acesta a înscris cu un şut de la 15 metri.

2-1: Momcilovici a executat pe poartă o lovitură liberă de la 20 de metri, Botaş a respins în faţă şi Hora a înscris din 3 metri.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Unguruşan, Vasco Fernandes, Săpunaru, Momcilovici - Droppa, Mrzljak - Răduţ, Nistor (Filipetto '90+3), Nicoară (Wellington '63) - Hora (V. Munteanu '84). Antrenor: Edward Iordănescu.

FC Voluntari: Botaş - Rus, Maftei, S. Rădoi, Briceag - Novac, Todoran (Pancu '74) - H. Kone, Cârstocea (Goossens '43), Vîlceanu (Tchoutou '63) - Ad. Bălan. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Răduţ '54, Mrzljak '90+1 / Goossens '45+1, Maftei '69, Pancu '82.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Valentin Avram, Bogdan Velicu (asistenţi) - Robert Dumitru (rezervă).

Observatori: Cristian Nica, Ioan Bogdan.

Înainte de startul jocului, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor incendiului de vineri, de la clubul Colectiv din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici