Papp, transferat definitiv de FC Steaua

Fundaşul Paul Papp, care fusese împrumutat, la 31 august, pentru un an de la Chievo Verona, cu opţiune de cumparare, a semnat o înţelegere valabilă pe cinci sezoane cu FC Steaua, a anunţat site-ul oficial al echipei campioane.

181 afișări
Imaginea articolului Papp, transferat definitiv de FC Steaua

Papp, transferat definitiv de FC Steaua (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Papp, 25 de ani, a înscris cele două goluri ale victoriei României împotriva Irlandei de Nord, obţinută, vineri, de tricolori, pe Arena Naţională, în etapa a IV-a a Grupei F a preliminariilor Euro-2016.

"Mă simt încrezător că pot face lucruri şi mai bune decât până acum. Îmi doream foarte mult să joc la cea mai bună şi iubită echipă din Romania şi pot spune că mă simt excelent aici. La Steaua am găsit un climat foarte bun pentru a progresa, nişte oameni de caracter şi foarte multă valoare. Traversez o perioadă cu multe realizări, iar toate acestea au venit după o muncă foarte intensa şi cu ajutorul lui Dumnezeu. Sper să nu mă opresc aici, sper sa continui tot aşa, să mă antrenez bine, să progresez, să joc şi să dau totul pentru clubul meu. Acest transfer reprezintă încrederea pe care au avut-o în mine oamenii din acest club. Sunt fericit şi, totodată, fascinat de Magica Steaua!", a declarat Papp, pentru sursa citată.

El se află încă în cantonament cu prima reprezentativă, care va înâlni, marţi, tot pe Arena Naţională, echipa Danemarcei, într-un meci amical.

Originar din Dej, Papp a mai evoluat la Unirea Dej, FC Botoşani, FC Vaslui şi Farul Constanţa. Paul Papp a fost achiziţionat de Chievo Verona în 2012, de la FC Vaslui, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro. În returul sezonului 2013/2014, el a jucat la Astra Giurgiu, sub formă de împrumut.

În acest sezon, fundaşul a fost împrumutat din nou, la Steaua, cu opţiune de cumărare, iar gruparea "roş-albastră" a achitat suma pentru achiziţionarea definitivă a jucătorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici