Performanţa carierei pentru Ana Bogdan. Ce se schimbă începând de luni

Eleva lui Gabriel Moraru, Ana Bogdan, s-a oprit în semifinale, ieri, la Monterrey, după 0-6, 5-7 cu Garbine Muguruza, jucătoarea din Spania aflată într-o formă extraordinară, însă parcursul din Mexic o va propulsa, de mâine, pe cel mai înalt loc al carierei, scrie prosport.

3775 afișări
Imaginea articolului Performanţa carierei pentru Ana Bogdan. Ce se schimbă începând de luni

Performanţa carierei pentru Ana Bogdan. Ce se schimbă începând de luni

Astfel, jucătoarea din Sinaia urcă de poziţia 90 până pe 76 în ierarhia WTA care va fi dată publicităţii de luni, după ce a obţinut 110 puncte WTA. Precedentul loc de vârf al Anei Bogdan a fost 85, la finele Australian Open. S

ăptămâna viitoare, tenismena tricoloră va juca la Bogota, în Columbia, competiţie la care a fost desemnată a 7-a favorită. 

Citiţi mai multe pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici