Piţurcă a acceptat "în principiu" funcţia de selecţioner

Antrenorul Victor Piţurcă a declarat, marţi, după întâlnirea cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, că "în principiu" a acceptat funcţia de selecţioner al echipei naţionale şi că discuţiile cu şeful FRF vor fi finalizate miercuri.

735 afișări
Imaginea articolului Piţurcă a acceptat "în principiu" funcţia de selecţioner

Piţurcă a acceptat "în principiu" funcţia de selecţioner (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie cu preşedintele şi în general lucrurile sunt în regulă. Mâine dimineaţă, vom mai avea o nouă întâlnire ca să finalizăm discuţiile de astăzi. În principiu am acceptat. Nu a fost grea această decizie, pentru că mi-am dorit să revin la echipa naţională", a declarat Piţurcă la ieşirea de la Casa Fotbalului.

Tehnicianul a precizat că va avea alţi colaboratori dacă va fi instalat în funcţia de selecţioner al echipei naţionale.

"Iovan nu o să fie în staful tehnic, o să fie un alt staf. Mâine veţi afla mai multe detalii", a spus Piţurcă.

Luni, preşedintele FRF, Mircea Sandu, declarase că, în urma refuzului lui Gheorghe Hagi, federaţia va începe negocierile cu Victor Piţurcă pentru preluarea postului de selecţioner.

Piţurcă îl va înlocui la prima reprezentativă pe Răzvan Lucescu, care a renunţat la funcţie, la 4 iunie, după meciul România - Bosnia-Herţegovina, scor 3-0, din preliminariile Euro-2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici