Piţurcă: Ne-am dorit 7-8 goluri şi am avut această posibilitate. Am ratat 4-5 ocazii mari

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat vineri seară, după victoria din meciul cu Andorra, scor 4-0, că "tricolorii" au avut posibilitatea de a se impune la o diferenţă mult mai mare, deoarece au ratat patru sau cinci ocazii mari.

198 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Ne-am dorit 7-8 goluri şi am avut această posibilitate. Am ratat 4-5 ocazii mari

Piţurcă: Ne-am dorit 7-8 goluri şi am avut această posibilitate, am ratat 4-5 ocazii mari

"Ne-am dorit 7-8 goluri şi am avut această posibilitate, am ratat 4-5 ocazii mari. Acum aşteptăm jocul cu Estonia, trebuie să îl pregătim foarte bine, să câştigăm şi vom vedea ce se întâmplă la Istanbul. Turcia joacă împotriva Olandei. Olanda e o echipă foarte greu de învins. Nu mă miră rezultatul de 8-1 obţinut de Olanda", a spus Piţurcă la TVR1.

Keşeru: Sunt sigur că vom merge la baraj

Atacantul Claudiu Keşeru a declarat, vineri seară, la TVR1, că este încrezător în faptul că naţionala României va reuşi să acceadă la barajul de calificare pentru Cupa Mondială din 2014.

"A fost un început de meci mai greu, dar am reuşit să marcăm înainte de pauză şi ne-am uşurat un pic munca. Mă bucur că am reuşit să marchez, e primul meci, primul gol, a fost un debut perfect pentru mine. Sunt sigur că vom învinge Estonia şi Olanda va trece de Turcia şi vom fi la baraj. Va fi greu", a declarat Keşeru.

Stancu: O să facem tot ce depinde de noi ca să câştigăm cu un scor cât mai mare meciul cu Estonia

Fotbalistul Bogdan Stancu a declarat vineri seară, după victoria naţionalei României în meciul cu Andorra, scor 4-0, că el şi colegii săi din prima reprezentativă vor face tot ce depinde de ei pentru a se impune cu cât mai multe goluri în ultima partidă din grupă, cu Estonia.

"Ne-am creat multe ocazii, păcat că nu le-am concretizat. Şi ei au tras de timp, nu ştiu pentru ce mai trăgeau. În ultimul meci putem bate, ne dorim, suntem motivaţi şi o să facem tot ce depinde de noi ca să câştigăm cu un scor cât mai mare", a spus Stancu la TVR 1.

Marica: Mi-aş fi dorit să marcăm mai multe goluri, acum important este să câştigăm cu Estonia

Atacantul Ciprian Marica a declarat, vineri seară, că şi-ar fi dorit ca România să marcheze mai multe goluri în meciul cu Andorra, dar a subliniat că acum este mult mai importantă partida cu Estonia, de marţi, de pe Arena Naţională.

"Mi-aş fi dorit să marcăm mai multe goluri, dar suntem bucuroşi pentru victorie. Ne aşteptam să câştigăm cu Andorra, aşa că de asta nu suntem atât de entuziaşti. Important este să câştigăm cu Estonia, la un scor cât mai mare posibil. Olanda este Olanda, nu e uşor să câştigi contra ei. Mi-aş dori ca oamenii să vină cât mai mulţi la meci la Bucureşti şi la final să ne bucurăm împreună", a declarat Marica.

Reprezentativa României a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), selecţionata Andorrei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia. Golurile au fost marcate de Keşeru '42, Stancu '53, Torje '63 (penalti) şi C.Lazăr '85. Ultimul meci al naţionalei României în grupa D va avea loc, marţi, 15 octombrie, de la ora 21.00, cu Estonia, pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici