Presa italiană scrie că Torje va reveni la Dinamo. Ionuţ Negoiţă infirmă

Presa italiană scrie că mijlocaşul Gabriel Torje va fi cedat de Udinese clubului Dinamo Bucureşti sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare.

157 afișări
Imaginea articolului Presa italiană scrie că Torje va reveni la Dinamo. Ionuţ Negoiţă infirmă

Presa italiană scrie că Torje va reveni la Dinamo (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a infirmat, duminică, la Sport.ro, posibilitatea ca mijlocaşul Gabriel Torje să revină sub formă de împrumut la gruparea bucureşteană de la Udinese, după cum anunţase presa italiană.

"Torje e un jucător bun, e dinamovist, dar nu e subiect de actualitate", a spus Negoiţă.

La rândul său, impresarul lui Torje, Cristea Opria, a afirmat că niciun club din România nu îi poate susţine salariul lui Torje şi a menţionat că acesta ar avea oferte de împrumut din Anglia, Germania şi Rusia. "Toje nu vine la Dinamo. E o aberaţie, nimeni din România nu-i poate plăti salariul. Trei echipe din Anglia, Germania şi Rusia îl vor împrumut. Gabi Torje şi-ar dori să joace în Anglia", a adăugat Opria.

Torje, care a fost împrumutat sezonul trecut la Granada, nu face parte din planurile antrenorului Francesco Guidolin pentru sezonul următor şi, conform publicaţiei Gazzetta dello Sport, va reveni la Dinamo.

Gabriel Torje a fost transferat la Udinese în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici