Preşedintele Galatasaray: Încă nu am reziliat contractul lui Hagi, voi discuta cu el

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a declarat, joi, că încă nu a reziliat contractul tehnicianului Gheorghe Hagi, dar va discuta, astăzi, cu românul, informează cotidianul Hirriyet.

52 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Galatasaray: Încă nu am reziliat contractul lui Hagi, voi discuta cu el

Preşedintele Galatasaray: Încă nu am reziliat contractul lui Hagi, voi discuta cu el (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Voi discuta mâine (n.r. - vineri) cu Hagi. Vom clarifica unele chestii. Încă nu am reziliat contractul, mâine după-amiază ne vom întâlni şi vom vorbi. L-am adus pe Hagi aici deoarece cunoaşte bine campionatul turc şi echipa Galatasaray. În aceste condiţii el era cel mai potrivit. Dar am văzut că nu a mers cu Hagi. Voi discuta mâine cu el", a spus Polat.

Cotidianul Hurriyet a notat, sub titlul "Hagi pleacă astăzi", că tehnicianul se va întâlni cu Polat după antrenamentul de la ora 10.30.

Potrivit cotidianului Sabah, citat de sporx.com, Gheorghe Hagi le-ar fi spus apropiaţilor săi că vinovaţi pentru insuccesul său sunt jucătorii Milan Baros, Lucas Neill şi Harry Kewell. "Kewell, Baros şi Neil practic nu au vrut ca eu să am succes. Majoritatea timpului au spus că sunt accidentaţi, nu s-au antrenat, au cerut tot timpul să îi învoiesc. Iar când la meciuri nu i-am titularizat au reacţionat urât. Dacă aveam 2-3 jucători ca Servet situaţia ar fi fost diferită. El este un profesionist adevărat. Am schimbat multe la Florya, dar nu i-am putut împiedica pe unii să mă saboteze", ar fi afirmat Hagi.

Jurnalul Posta scrie că astăzi va intra în aplicare decizia luată, marţi, de Consiliul de Conducere al clubului Galatasaray, privind renunţarea la Hagi.

Postul Lig TV a anunţat, joi seară, că Galatasaray a ajuns la un acord cu antrenorul Gheorghe Hagi privind rezilierea contractului, în prezenţa unui notar, şi că la meciul din etapa următoare, cu Antalyaspor, echipa va fi condusă de secundul Tugay Kerimoglu.

Acelaşi post, Lig TV, preluat de întreaga mass-media din Turcia, a susţinut, marţi seară, că oficialii grupării din Istanbul au decis să renunţe la colaborarea cu Hagi şi că un anunţ în acest sens va fi făcut după o discuţie cu tehnicianul. În aceeaşi zi, preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a negat această informaţie, spunând că subiectul antrenorului nu a fost discutat în Consiliul de Conducere.

Miercuri, cotidianul Milliyet a publicat o declaraţie a impresarului Victor Becali, conform căruia gruparea Galatasaray a amânat luarea unei decizii în privinţa tehnicianului Gheorghe Hagi pentru după Adunarea Generală de la sfârşitul săptămânii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici