Rada: Echipa este nepregătită şi neomogenă

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat, duminică, la finalul partidei cu Viitorul Constanţa, scor 1-1, contând pentru etapa a II-a a Ligii I, că jucătorii formaţiei giuleştene sunt nepregătiţi din punct de vedere fizic şi a menţionat că nici relaţiile de joc nu sunt omogene.

144 afișări
Imaginea articolului Rada: Echipa este nepregătită şi neomogenă

Marian Rada (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Echipa este nepregătită, neomogenă şi avem doar 17 zile de pregătire şi două meciuri amicale, cu Titu şi Tărtăşeşti. Sper ca la jumătatea turului să putem fi în formă maximă", a spus Rada.

Marian Rada a afirmat că este deranjat de modul în care atacantul Andrei Ciolacu a ratat o ocazie în finalul meciului, când scăpat singur a tras în portarul Vâtcă. "Pe mine nu m-a deranjat că el a ales soluţia greşită, ci că i-a fost teamă. Acolo, Ciolacu îl putea dribla scurt pe portar şi altul era rezultatul acum. Toată lumea spune că am câştigat primul punct, dar pe mine nu mă interesează primul punct. Eu voiam să câştig azi. Rezultatul a fost un semieşec", a completat Rada.

Tehnicianul formaţiei giuleştene a precizat că va încerca să câştige meciul cu Steaua, din etapa a III-a a Ligii I, şi şi-ar dori ca golul victoriei să fie înscris de Daniel Pancu. "O să forţăm victoria, nu o să jucăm la egal. Pentru mine, numai victoria contează. Mă aştept ca Pancu să marcheze golul victoriei, pentru că îmi place cum se bucură", a explicat Rada.

El a menţionat că i-a propus atacantului Daniel Niculae, care a asistat din tribune la meciul cu Viitorul, să evolueze pentru Rapid. "I-am zis lui Nico să vină un pic pe aici, dar nici el nu este pregătit suficient, iar dacă vine şi joacă prost, pică urât pentru cariera lui", a adăugat Rada.

Echipele Rapid Bucureşti şi Viitorul Constanţa au remizat, duminică, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, scor 1-1 (1-1), într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii I, acestea fiind primele puncte pe care cele două formaţii le cuceresc în acest sezon. Golurile partidei au fost marcate de Păun '41, respectiv Benzar '10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici