VIDEO Rapid a revenit în prima divizie cu victorie pe teren şi cu show în tribune

  • Partida de pe ”Arena Naţională” a fost decisă de golul lui Adrian Bălan, din minutul 57.
  • Rapid - Chindia, primul meci al giuleştenilor în Liga 1 după 6 ani, a început cu câteva minute de întârziere.
  • Careul Chindiei a fost împânzit cu torţe aruncate de suporterii giuleştenilor, care au cântat tot meciul.
538 afișări
Imaginea articolului VIDEO Rapid a revenit în prima divizie cu victorie pe teren şi cu show în tribune

Adrian Bălan Sursafoto: Facebook FC Rapid 1923

În prima etapă din Liga 1, nou-promovata Rapid s-a impus duminică seară, la limită, scor 1-0, în faţa formaţiei Chindia Târgovişte, una dintre revelaţiile sezonului trecut. Partida a avut loc pe ”Arena Naţională” din Bucureşti.

Adrian Bălan a punctat din pasa lui Ljuban Crepulja în partida la care au asistat 15.000 de spectatori.

A fost un meci cu şase cartonaşe galbene (Rareş Ilie şi Adrian Bălan pentru Rapid, respectiv Tineriu Căpuşă, Cornel Dinu, Cristian Neguţ şi Daniel Popa).

Rapid a prezentat în defensivă doi veterani: Cristi Săpunaru şi Dragoş Grigore.

Galeria alb-vişiniilor a făcut spectacol pe cea mai mare arenă a ţării. Fanii nou-promovatei au dat drumul la torţe, fumigene şi au început să cânte cum rar se mai întâmplă pe cel mai mare stadion al ţării. A fost show în tribune.



Partida a început la 21:35, nu la 21:30, aşa cum era programat, întrucât în careul Chindiei au zburat minute bune torţe aruncate de suporterii trupei lui Miţă Iosif.

Ionuţ Voicu, delegatul Rapidului, a încercat să-i calmeze pe fani. Fără prea mult succes însă. Aceştia s-au oprit doar după ce au terminat arsenalul de materiale pirotehnice.

În cele din urmă, partida s-a reluat fără incidente.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici