Răzvan Lucescu: Tatăl meu este un om puternic. Va reveni rapid la Şahtior

Tehnicianul formaţiei Rapid Bucureşti, Răzvan Lucescu, a declarat, duminică după-amiază, că încrezător în faptul că tatăl său, Mircea Lucescu, care este operat astăzi, se va recupera rapid şi va reveni pe banca tehnică la Şahtior Doneţk.

130 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Tatăl meu este un om puternic. Va reveni rapid la Şahtior

Răzvan Lucescu: Tatăl meu este un om puternic. Va reveni rapid la Şahtior (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Tatăl meu a intrat acum în operaţie, va fi totul bine, am convingerea că totul va fi normal după operaţie şi recuperarea se va face destul de rapid. Tatăl meu este un om puternic şi avem liniştea că este pe mâini bune şi se va rezolva cu bine. În momentul în care medicii îi vor pemite va pleca în Ucraina, bănuiesc că şi acum, ca în urmă cu doi ani, se va întoarce repede la Şahtior. Cea mai bună variantă a fost operaţia, deoarece aşa se elimină orice risc", a declarat Răzvan, care a subliniat că Mircea Lucescu are "toate condiţiile" la Spitalul Universitar de Urgenţă

Mircea Lucescu a fost dus în sala de operaţii imediat după plecarea patronului grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, care a venit să îl viziteze.

Lucescu este operat pentru a îndepărta din cavitatea toracică o cantitate mai mare de lichid acumulată sub dren, a declarat pentru MEDIAFAX managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Cătălin Cârstoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici