Rezultat de egalitate în Liga 1 între CS U Craiova şi Dinamo

CS U Craiova a primit vizita ocupantei locului şapte, Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al zilei de sâmbătă, în Liga 1.

290 afișări
Imaginea articolului Rezultat de egalitate în Liga 1 între CS U Craiova şi Dinamo

Rezultat de egalitate în Liga 1 între CS U Craiova şi Dinamo

Au marcat: Băluţă 75', Burlacu 90' /Rivaldinho 18', Salomao 50'.

0-1: Pe axa Bokila, Salomao, Rivaldinho, vârful brazilian reuşeşte să scape singur cu Calancea pe care îl execută cu un şut la colţul lung. Mingea a trecut pe sub portarul gazdelor şi s-a scurs în plasă. Oaspeţii deschid scorul, contrar cursului jocului.

0-2: Screciu a fost presat de Bokila şi a scăpat mingea de sub control. Balonul a ajuns la Antona, care a prelungi pentru Salomão. Mijlocaşul l-a învins fără probleme pe Calancea cu un şut pe jos, plasat la colţul scurt. La acest scor, Dinamo face 18 puncte şi egalează Craiova în clasament.

1-2: Băluţă marchează pentru 2-1 după o acţiune în viteză, la care mingea a fost pasată din prima, fără preluare. Burlacu a trimis în faţa porţii, căpitanul gazdelor a pus latul, iar mingea s-a dus în plasă în timp ce dinamoviştii erau ameţiţi de intensitatea fazei.

2-2: Burlacu a luat o acţiune pe cont propriu, s-a dus în lateral în partea dreaptă, dar a şutat la colţul scurt, în partea stângă. Penedo a fost prin pe picior greşit şi nu a avut nicio reacţie.

CS U Craiova: Calancea – Screciu, Kelic, Briceag (Burlacu 58') – Martic, Rossi (Mateiu 14'), Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluţă (cpt), Al. Mitriţă (M. Romab 72'). Antrenor: Devis Mangia.

DINAMO: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, M. Oliva – Mahlangu, P. Anton (cpt) (Nascimento 85') – Costache, Rivaldinho, Salomao – Bokila (Nemec 78'). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Băluţă 31', Burlacu 81', Screcuy 86'/Mahlangu 31', Romera 45+2', Oliva 82', Penedo 90+2'.

Cartonaşe roşii: Zlatinski 30'/Costache 45+3'.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (centru); Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe (asistenţi); Iulian Dima (centru).

Observatori: Eduard Dumitrescu (CCA), Adrian Ionescu (LPF).

Stadion: "Municipal" - Drobeta Turnu Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici