Rivaldo ar putea juca în liga a doua braziliană

Fosta glorie a fotbalului brazilian Rivaldo, care a plecat în noiembrie de la echipa angoleză Kabuscorp, ar putea ajunge la formaţia Sao Caetano, din a doua ligă din Brazilia, conform Globoesporte.

138 afișări
Imaginea articolului Rivaldo ar putea juca în liga a doua braziliană

Rivaldo ar putea juca în liga a doua braziliană (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Preşedintele clubului, Nairo Ferreira de Souza, a subliniat că este interesat de transferul câştigătorului Balonului de Aur din 1999 şi că au loc discuţii în acest sens.

Rivaldo a jucat din ianuarie până în noiembrie în Angola. Fostul internaţional brazilian, campion mondial în 2002, a părăsit la începutul lunii decembrie 2011 echipa FC Sao Paulo, însă a exclus atunci ideea de a se retrage.

La 40 de ani, el a fost cap de afiş în campionatul Angolei, ţară care suferă de plecarea în Europa a celor mai buni săi jucători.

Rivaldo a jucat de-a lungul carierei atât în Brazilia cât şi în Spania (Deportivo La Coruna, FC Barcelona), Italia (AC Milan), Grecia (Olympiakos, AEK Atena) şi Uzbekistan (Bunyodkor).

Perioada sa de glorie a fost 1997-2003, când a câştigat Balonul de Aur şi titlul de cel mai bun jucător din lume al anului (1999), de două ori campionatul Spaniei (1998, 1999), Cupa Spaniei (1998), Cupa Italiei şi Liga Campionilor (2003).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici