Ronaldo: Dacă voi câştiga Balonul de Aur va fi perfect, dacă nu, viaţa merge înainte

Cristiano Ronaldo a recunoscut că doreşte să câştige Balonul de Aur, care va fi decernat în ianuarie 2013, însă a relativizat importanţa acestui trofeu individual.

265 afișări
Imaginea articolului Ronaldo: Dacă voi câştiga Balonul de Aur va fi perfect, dacă nu, viaţa merge înainte

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă o să câştig, este perfect, dacă nu, viaţa merge înainte. Dar evident că mi-ar plăcea să câştig, nu voi fi ipocrit sau mincinos", a declarat jucătorul de 27 de ani pentru site-ul federaţiei portugheze (FPF).

"Justă sau injustă, decizia va fi cea care va fi. Voi fi poate foarte fericit sau poate trist. Dar asta este viaţa, nu pot trăi în funcţie de un premiu individual. Este ceva ce mă ambiţionează, dar nu pot să transform acest lucru într-un război şi nu va fi sfârşitul lunii dacă nu câştig. O carieră nu este marcată de premii individuale, ci de cele colective, astea sunt mai importante", a declarat Ronaldo, care a câştigat Balonul de Aur în 2008.

Pe lângă Ronaldo, ceilalţi doi finalişti la atribuirea Balonului de Aur sunt Andres Iniesta şi Lionel Messi. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici