Şapte jucători din lotul Germaniei sunt răciţi uşor înainte de meciul cu Franţa

Şapte jucători din lotul Germaniei sunt răciţi uşor înaintea meciului din această seară cu Franţa, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, a anunţat selecţionerul Joachim Low.

149 afișări
Imaginea articolului Şapte jucători din lotul Germaniei sunt răciţi uşor înainte de meciul cu Franţa

Joachim Low (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Şapte jucători sunt răciţi uşor", a spus Low, care a refuzat să spună numele fotbaliştilor respectivi.

Lotul Germaniei, fără fundaşul Shkodran Mustafi, care este indisponibil pentru restul turneului din Brazilia, s-a antrenat normal, joi, pe stadionul Maracana.

"Niciun jucător nu a avut febră joi, au putut să se antreneze toţi. Răceala există, dar nu s-a mai simţit oboseala. Sperăm că vor fi toţi apţi şi că starea lor nu îi va afecta foarte mult", a precizat Joachim Low.

Această răceală este o urmare a oboselii, a diferenţelor de temperatură suportate şi a aerului condiţionat.

Naţionala Germaniei întâlneşte echipa Franţei, în această seară, de la ora 19.00, la Rio de Janeiro, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici