Şase meciuri cu porţile închise pentru Trabzonspor, ca urmare a incidentelor de luni

Comisia de Disciplină a Federaţiei Turce de Fotbal (TFF) a decis, joi, ca gruparea Trabzonspor, la care este legitimat şi românul Alexandru Bourceanu, să fie sancţionat cu disputarea a şase meciuri cu porţile închise, ca urmare a incidentelor care au dus la suspendarea partidei cu Fenerbahce.

55 afișări
Imaginea articolului Şase meciuri cu porţile închise pentru Trabzonspor, ca urmare a incidentelor de luni

Şase meciuri cu porţile închise pentru Trabzonspor, ca urmare a incidentelor de luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Partida dintre Trabzonspor şi Fenerbahce, contând pentru etapa a XXIV-a a campionatului Turciei, a fost suspendată, luni seară, din cauza obiectelor aruncate pe teren de fani.

Jocul a fost suspendat în minutul 45+9, la trei minute după ce un obiect l-a lovit pe jucătorul echipei Fenerbahce, Emmanuel Emenike. Emenike a înscris un gol în acest meci, în minutul 23.

Hurriyet.com.tr a notat că arbitrul Bulent Yildirim a plecat la vestiare după ce suporterii nu au ţinut cont de două avertismente ale sale de a nu mai arunca pe teren diverse obiecte. Printre obiectele aruncate s-a numărat şi o torţă care a ajuns chiar la picioarele portarului echipei Fenerbahce, Volkan Demirel.

Ajansspor.com a scris că după înscrierea golului oaspeţilor suporterii echipei gazdă au aruncat cu foarte multe obiecte către poarta formaţiei din Istanbul. Portarul Volkan Demirel i-a înmânat arbitrului o piatră care ajunsese lângă el.

În momentul suspendării, scorul era 1-0 pentru Fenerbahce, iar Bourceanu era titular la gazde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici