Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, a anunţat lotul de 23 de jucători convocaţi pentru Euro 2016

Echipa naţională de fotbal a Angliei a anunţat, marţi, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, lotul de 23 de jucători convocat de selecţionerul Roy Hodgson pentru Campionatul European din Franţa, competiţie ce va lua startul pe data de 10 iunie.

996 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, a anunţat lotul de 23 de jucători convocaţi pentru Euro 2016

Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, a anunţat lotul de 23 de jucători convocaţi pentru Euro 2016

În lotul de 23 de jucători pentru Campionatul European din Franţa au fost păstraţi puştiul Marcus Rashford, în vârstă de 18 ani, care a marcat la prima selecţie la naţionala de seniori, dar şi Daniel Sturridge, cel care a acuzat probleme medicale. Promovat de olandezul Louis van Gaal la prima echipă, Rashford a marcat opt goluri în 18 meciuri.

După ce Danny Drinkwater a fost lăsat în afara lotului de 23 de jucători, atacantul golgheter Jamie Vardy rămâne singurul jucător de la Leicester care va reprezenta Anglia la Campionatul European. Anglia va disputa o ultimă partidă amicală, joi, împotriva Portugaliei pe stadionul Wembley.

Portari: Joe Hart, Fraser Forster, Tom Heaton.

Fundaşi: Kyle Walker, Nathaniel Clyne, Gary Cahill, Chris Smalling, John Stones, Danny Rose, Ryan Bertrand.

Mijlocaşi: James Milner, Raheem Sterling, Adam Lallana, Jordan Henderson, Eric Dier, Jack Wilshere, Ross Barkley, Dele Alli.

Atacanţi: Wayne Rooney, Harry Kane, Jamie Vardy, Marcus Rashford, Daniel Sturridge.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici