Simona Halep, nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea anului

După ce a devenit lider mondial, Simona Halep poate obţine şi un titlu onorific pe măsură. Asociaţia Tenisului Feminin (WTA) a nominalizat-o pe Simona la titlul de "cea mai bună jucătoare a anului", sportiva noastră urmând să afle luni dacă va fi declarată câştigătoare.

592 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea anului

Simona Halep, nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea anului

Halep, cea mai bună jucătoare a momentului în tenisul mondial, poate fi desemnată şi cea mai bună tenismenă a anului. WTA a nominalizat-o pe Simona la acest titlu prestigios, alături de alte cinci sportive: Garbine Muguruza (Spania, 2 WTA), Jelena Ostapenko (Letonia, 7 WTA), Karolina Pliskova (Cehia, 2 WTA), Elina Svitolina (Ucraina, 4 WTA) şi Venus Williams (SUA, 5 WTA).

Simona nu a mai câştigat niciodată titlul de jucătoarea anului, însă de această dată are un argument serios, ţinând cont că tocmai a urcat în premieră pe locul 1 WTA! Eleva lui Darren Cahill a cucerit un trofeu în 2017, la Madrid, disputând încă patru finale, la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing. Câştigătoarea premiului pentru "cea mai bună jucătoare a anului" va fi aleasă pe baza voturilor exprimate de mai mulţi jurnalişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici