Slovacia şi Paraguay în optimile Cupei Mondiale, Italia şi Noua Zeelandă eliminate

Reprezentativele Slovaciei şi Paraguayului s-au calificat, joi, în optimile de finală ale Cupei Mondiale, în timp ce selecţionatele Italiei şi Noii Zeelande au fost eliminate după meciurile din grupa F a competiţiei.

18 afișări
Imaginea articolului Slovacia şi Paraguay în optimile Cupei Mondiale, Italia şi Noua Zeelandă eliminate

Paraguay - Noua Zeelandă, scor 0-0, în grupa D a CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Slovacia a învins Italia, scor 3-2, şi cu patru puncte a ajuns în optimi de pe locul doi, în timp ce italienii au părăsit competiţia.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Vittek '25, '73 şi Kopunek '89, în timp ce pentru italieni au înscris Di Natale '81 şi Quagliarella '90+2.

Cartonaşe galbene: Strba '16, Vittek '40, Pekarik '50, Mucha '82 / Cannavaro '31, Chiellini '67, Pepe 76, Quagliarella '83.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Anglia, avându-l la centru pe Howard Webb, ajutat de asistenţii Darren Cann şi Michael Mullarkey. Rezervă a fost Stephane Lannoy (Franţa).

Jucătorul meciului a fost desemnat atacantul slovac Robert Vittek.

Paraguay a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Noua Zeelandă, iar sud-americanii au acumulat cinci puncte şi au ajuns în optimi de pe primul loc.

Cartonaşe galbene: Caceres ('10), Santa Cruz ('41) / Nelsen ('56)

Meciul a fost arbitrat de Yuichi Nishimura (Japonia), ajutat de asistenţii Toru Sagara (Japonia) şi Jeong Hae Sang (Coreea de Sud). Rezervă de arbitru a fost Koman Coulibaly (Mali).

Jucătorul meciului a fost desemnat atacantul din Paraguay Roque Santa Cruz.

În optimi, Slovacia va juca în compania ocupantei primului loc din grupa E, în timp ce Paraguay va întâlni echipa clasată pe poziţia secundă în grupa E.

Din grupa E, Olanda este calificată deja în optimi, în timp ce pentru celălalt loc luptă Danemarca şi Japonia.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici