Steaua a învins CSU Sibiu, în semifinalele Ligii Naţionale, iar situaţia la general a devenit 2-1

Steaua CSM EximBank a învins-o pe BC CSU Sibiu, cu scorul de 81-79 (17-18, 24-18, 19-19, 21-24), luni, pe teren propriu, în semifinalele Ligii Naţionale de baschet masculin, iar situaţia de la general a devenit 2-1 în favoarea echipei bucureştene.

324 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins CSU Sibiu, în semifinalele Ligii Naţionale, iar situaţia la general a devenit 2-1

Steaua a învins CSU Sibiu, în semifinalele Ligii Naţionale, iar situaţia la general a devenit 2-1

Marius Runkauskas, cu 23 de puncte, trei recuperări şi patru pase decisive, a fost cel mai bun jucător al gazdelor. S-au mai evidenţiat Morris Sharaud Curry, cu 15 puncte, două recuperări şi trei pase decisive, şi Nikola Malesevic, cu 12 puncte, trei recuperări şi o pasă decisivă.

De la oaspeţi s-au remarcat Bogdan Popescu, cu 25 de puncte, cinci recuperări şi trei pase decisive, Igor Mijajlovic, cu 14 puncte şi trei pase decisive, şi Christopher Cooper Williams, cu 13 puncte, opt recuperări şi o pasă decisivă.

La Sibiu, formaţia bucureşteană a câştigat primul meci, scor 84-79, şi l-a pierdut pe cel de-al doilea, cu scorul de 88-80.

Următoarea partidă este programată tot la Bucureşti, miercuri, de la 18:30.

În cealaltă semifinală se înfruntă CSM Oradea şi U-Banca Transilvania Cluj, scor 1-2 la general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici