CHELSEA - STEAUA - Lampard: Vom fi pe muchie de cuţit, dar trebuie să credem în noi

Fotbalistul echipei Chelsea, Frank Lampard, a declarat înaintea meciului cu Steaua, din manşa secundă a optimilor Ligii Europa, că el şi colegii săi vor fi într-o anumită măsură "pe muchie de cuţit" deoarece nu au reuşit să înscrie la Bucureşti, dar trebuie să aibă încredere că pot întoarce scorul.

1580 afișări
Imaginea articolului CHELSEA - STEAUA - Lampard: Vom fi pe muchie de cuţit, dar trebuie să credem în noi

Frank Lampard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Steaua este o echipă bună. Este o formaţie cu o tehnică bună, cum sunt majoritatea echipelor europene care au ajuns în această fază a competiţiei şi jocul va fi dificil. La Bucureşti terenul a fost dificil, terenul nostru va fi mai bun. Faptul că nu am înscris în deplasare va face misiunea noastră mai grea, vom fi puţin pe muchie de cuţit, dar trebuie să credem că avem caracterul şi abilitatea de a întoarce scorul", a declarat Lampard pentru site-ul oficial al clubului Chelsea.

La partida tur cu Steaua, Frank Lampard a jucat pentru a 593-a oară pentru Chelsea, urcând pe locul trei în topul fotbaliştilor cu cele mai multe meciuri jucate pentru echipa engleză. El este devansat de Ron Harris (795) şi de Peter Bonetti (729).

"Mă bucur mult că sunt pe locul trei. Am venit aici când aveam 22 de ani şi am reuşit să joc în mod regulat, astfel că sunt mândru că mă aflu în top alături de Chopper Harris şi Peter Bonetti. Când am semnat cu Chelsea nu mă gândeam că voi juca atât de multe meciuri", a afirmat Lampard.

Formaţia Steaua întâlneşte, astăzi, de la ora 22.05, în deplasare, echipa engleză Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Europa. În tur, Steaua a învins cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici