Biletele la Supercupa României au preţuri cuprinse între 15 lei şi 40 de lei

Supercupa României Timişoreana, dintre formaţiile Steaua Bucureşti şi ASA Târgu Mureş, se va disputa, la 8 iulie, pe stadionul Farul din Constanţa, informează frf.ro.

313 afișări
Imaginea articolului Biletele la Supercupa României au preţuri cuprinse între 15 lei şi 40 de lei

Supercupa României se va disputa la Constanţa (Imagine: Shutterstock)

Meciul va avea loc începând cu ora 21.00.

Decizia ca Supercupa să se dispute la Constanţa a fost luată în urma şedinţei Comitetului de urgenţă compus din Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte FRF şi Octavian Goga, vicepreşedinte FRF.

Cel mai ieftin bilet la Supercupa României-Timişoreana, programată la 8 iulie, la Constanţa, între Steaua şi ASA Târgu Mureş, costă 15 lei,  iar cel mai scump poate fi achiziţionat în schimbul a 40 de lei, informează frf.ro.

Preţurile biletelor sunt următoarele: Peluze - 15 lei; Tribuna I - 40 lei; Tribuna a II-a (inclusiv Family Zone) - 30 lei.

Biletele la Supercupă sunt disponibile online începând de astăzi şi până în 6 iulie pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Fiecare suporter poate achiziţiona maximum patru bilete.

De asemenea, biletele sunt disponibile şi în reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi Constanţa. Tot de vineri, tichetele se găsesc şi la casele de bilete ale stadionului Farul.  

FRF precizează că pentru comenzile plasate cu livrare prin curier rapid se vor adăuga texele de curierat: 6 lei - Bucureşti, 9 lei - provincie. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici