Tito Vilanova pleacă din nou la New York pentru tratament

Antrenorul echipei FC Barcelona, Tito Vilanova, se va duce din nou la New York pentru tratament şi va absenta, joi, la meciul cu Malaga, din Cupa Spaniei, anunţă presa spaniolă de luni.

350 afișări
Imaginea articolului Tito Vilanova pleacă din nou la New York pentru tratament

Tito Vilanova pleacă din nou la New York pentru tratament (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Tito Vilanova, după ce a consultat medicii care îl tratează, va pleca în orele următoare la New York pentru a urma un tratament (...) În consecinţă, Jordi Roura va sta pe bancă la meciul cu Malaga de pe Rosaleda", anunţă cotidianul catalan El Mundo Deportivo, informaţie confirmată şi de cealaltă publicaţie apropiată Barceu, Sport.

El Mundo Deportivo mai susţine că absenţa lui Vilanova nu ar dura "mai mult de zece zile".

FC Barcelona nu a dat publicităţii niciun comunicat pe această temă.

Vilanova a fost deja la New York în urmă cu o săptămână, pentru un aviz medical.

Tito Vilanova, în vârstă de 44 de ani, a fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 201

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici