„Un efort uriaş". Mesaj de la Darren Cahill, după calificarea României în semifinalele Fed Cup/ Titluri din presa internaţională

România a învins Cehia, deţinătoarea titlului din Fed Cup. Fetele noastre au reuşit să se impună chiar pe terenul adversarelor. La 2-2, Irina Begu şi Monica Niculescu au adus punctul victoriei în faţa cuplului Barbora Krejcikova - Katerina Siniakova (6-7, 6-4, 6-4).

3245 afișări
Imaginea articolului „Un efort uriaş". Mesaj de la Darren Cahill, după calificarea României în semifinalele Fed Cup/ Titluri din presa internaţională

„Un efort uriaş". Mesaj de la Darren Cahill, după calificarea României în semifinalele Fed Cup

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a transmis un mesaj de felicitare echipei de Fed Cup a României. "Bravo, Simo, Miki, Irina, Monica, Ana şi căpitanul Florin. Un efort uriaş din partea întregii echipe", a anunţat Cahill pe Twitter.

În semifinale, România va întâlni Franţa, în deplasare, în perioada 20-21 aprilie.

Titlurile presei internaţionale după victoria României din Fed Cup

Presa internaţională a avut cuvinte de laudă la adresa reprezentativei de tenis feminin a României, după victoria de senzaţie în faţa Cehiei, din Fed Cup. Marile publicaţii nu s-au sfiit să laude întreaga echipă, dar cele mai multe felicitări le-a primit cuplul de dublu Niculescu/ Begu.

”România se califică în semifinale după un meci pe muchie de cuţit contra deţinătoarei trofeului, Cehia”, a notat BBC Sport, în timp ce First Sport a titrat: ”Irina Begu şi Monica Niculescu au trecut de învingătoarele de la Wimbledon şi Roland Garros, într-un meci maraton”.

Alte titluri:

”România învinge deţinătoarea trofeului Cehia”- HT Sports.

”Naţionala României trece de Cehia şi se califică în semifinalele Fed Cup” – TOI Sports News.

Site-ul WTA nu a lăsat nici el ca performanţa naţionalei noastre să treacă neobservată. A lăudat-o pe Simona Halep pentru victoria spectaculoasă împotriva Pliskovei, dar apreciază că surpriza a venit în meciul de dublu, menţionând că ”Niculescu şi Begu au obţinut o victorie uriaşă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici