Un INCENDIU a izbucnit la clubul de tenis Wimbledon. Oficialii stadionului spun că acesta a fost stins

Clubul de tenis Wimbledon a fost cuprins de flăcări vineri, fără a fi identificată cauza, informează The independent. Informaţia a fost confirmată de Brigada de pompieri din Londra, iar reprezentanţii clubului au scris pe twitter că focul a pornit la poarta 1 şi că ulterior a fost stins, fără a menţiona însă cauza. Pe terenul de la Wimbledon sunt diferite lucrări de amenjare a unui acoperiş retractabil.

7548 afișări
Imaginea articolului Un INCENDIU a izbucnit la clubul de tenis Wimbledon. Oficialii stadionului spun că acesta a fost stins

Wimbledon în FLĂCĂRI. (Imagine: Twitter)

La faţa locului a ajuns 4 echipaje de pompieri, care încearcă să lichideze incendiul. Momentan, nu se ştie cauza de la care a pornit incendiul.

Imagini dramatice luate din afara clubului arată un gard viu în flăcări aproape de unul din parcurile din interiorul domeniului de sport.

"Patru echipaje de intervenţie se află în prezent în zona de practică a clubului All England Tennis", a transmis Brigada de pompieri din Londra într-o scurtă declaraţie publicată pe pagina lor de Twitter.

"Focul implică o zonă de arbuşti şi materiale de construcţie", a adăugat ofiţerul de pompieri.

"Brigada a fost chemată la ora 12.33.Cauza incendiului nu este cunoscută în acest stadiu".

Clubul de tenis a confirmat pe Twitter că a existat un incendiu la club, dar nu a adăugat nicio informaţie despre cum a început focul.

"AELTC poate confirma că Brigada de Pompieri de la Londra a participat la un mic foc din faţa Porţii 1, care acum a fost stins", au spus reprezentanţii AELTC.

Poarta 1 este situată aproape de curtea nr. 1 din Wimbledon, la care se fac lucrări pentru a fi adăugat un acoperiş retractabil. Primul an al proiectului de construcţie a fost finalizat, iar lucrările trebuie să fie finalizate la timp pentru Campionatele din 2019.

Pe Twitter, localnicii din Wimbledon şi-au exprimat şocul după ce au observat un fum alb vizibil din zona clubului de tenis

"O mulţime de fum în zonă. Traficul rutier din zona Wimbledon este blocat ", a scris un martor pe contul său de twitter. 

Utilizatorul Twitter, Calum Carpenter, a adăugat: "Cred că Clubul de tenis All England este în flăcări. Zeci de sirene, un fum masiv se degajă şi un nor alb de cenuşă".

Campionatul de tenis este aşteptat să înceapă pe 3 iulie, întrecerea masculină urmând să aibă loc duminică, 16 iulie. 

 

Turneul de tenis de la Wimbledon (The Championships, Wimbledon) este cel mai vechi şi mai prestigios dintre cele 4 turnee de Mare Şlem (turneele de prim rang din circuitele de tenis masculin, ATP şi feminin, WTA), fiind singurul dintre cele patru care se desfăşoară pe aceeaşi suprafaţă ca la început, iarba. Este găzduit de All England Lawn Tennis and Croquet Club din Londra, în Marea Britanie. Este al treilea ca ordine pe parcursul anului, dupa Australian Open şi Roland Garros. Prima ediţie a avut loc în 1877.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici