Un jurnalist deghizat în preot a încercat să intre în camera de spital a lui Schumacher

Un jurnalist deghizat în preot a încercat, fără succes, să pătrundă în camera în care se află fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, în spitalul din Grenoble, informează presa germană, citată de The Guardian.

554 afișări
Imaginea articolului Un jurnalist deghizat în preot a încercat să intre în camera de spital a lui Schumacher

Un jurnalist deghizat în preot a încercat să intre în camera de spital a lui Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit The Guardian, ataşatul de presă al lui Schumacher, Sabine Kehm, a declarat pentru Die Welt că un astfel de incident a avut loc. "Se pare că un jurnalist îmbrăcat ca un preot a încercat să intre în camera lui Michael. Nu mi-aş fi imaginat vreodată că se poate întâmpla aşa ceva", a spus Kehm.

După ce s-a descoperit că bărbatul nu era un preot, el a fost escortat în afara spitalului.

În conferinţa de presă susţinută de medicii francezi marţi, neurochirurgul Gerard Saillant, apropiat al lui Schumacher, le-a cerut jurnaliştilor să nu îi incomodeze pe cei din personalul spitalului abordându-i pentru interviuri.

"În numele Corinnei (n.r. - soţia lui Schumacher), vreau să vă rog să nu puneţi presiune asupra noastră. Nici asupra noastră, nici asupra familiei. Cel mai bine îl puteţi ajuta pe Schumacher să câştige această luptă dificilă lăsându-i pe doctori în pace. Nu vă ascundem nimic", a spus Saillant.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost rănit grav într-un accident la schi, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost operat pentru a doua oară, în noaptea de luni spre marţi, au anunţat medicii de la spitalul din Grenoble, în care este internat germanul.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat imediat prima dată la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici