Un pilot de 17 ani a murit înainte de prima etapă a Campionatului Mondial de superbike

Pilotul australian Oscar McIntyre, în vârstă de 17 ani, a decedat pe circuitul de la Phillip Island, sâmbătă, în timpul unei curse de superstock la clasa 600 cc, ce a precedat prima etapă a Campionatului Mondial de superbike, informează presa internaţională.

288 afișări
Imaginea articolului Un pilot de 17 ani a murit înainte de prima etapă a Campionatului Mondial de superbike

Un pilot de 17 ani a murit înainte de prima etapă a Campionatului Mondial de superbike (Imagine: ducatinewstoday.com)

McIntyre a murit în urma unei coliziuni între câţiva participanţi la cursă.

"McIntyre, 17 ani, a primit îngrijiri medicale imediat după incident, dar rănile s-au dovedit a fi fatale. Coliziunea, în care au mai fost implicaţi doi piloţi, a avut loc în turul doi din cele 12 ale cursei, între virajele doi şi trei. Ceilalţi doi piloţi implicaţi sunt Luke Burgess şi Michael Lockhart. Burgess a fost lăsat să plece din centrul medical al circuitului, iar Lockhart rămâne sub observaţie, însă el nu are răni care să îi pună în pericol viaţa", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici