Unirea Urziceni a ratat calificarea în optimile Ligii Europa - GALERIE FOTO

Campioana României, Unirea Urziceni, a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, pe stadionul "Steaua", cu scorul de 3-1 (2-1), de formaţia engleză Liverpool, în manşa retur a 16-imilor competiţiei.

109 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni a ratat calificarea în optimile Ligii Europa - GALERIE FOTO

Unirea Urziceni - Liverpool, scor 1-3 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Golul Unirii Urziceni a fost înscris de Bruno Fernandes, în minutul 19. Pentru Liverpool au marcat Mascherano '30, Babel '41 şi Gerrard '57.

Unirea Urziceni a deschis scorul, în minutul 19, când Bruno Fernandes a reluat de la 6 metri în poartă, după o centrare a lui Pădureţu de pe partea stângă.

În minutul 30, Liverpool a egalat prin Mascherano. Acesta a şutat de la 25 de metri în plasa laterală, în dreapta portarului Arlauskis, după ce mingea a fost respinsă de apărarea campioanei României la o centrare a lui Gerrard.

Echipa engleză a înscris din nou, în minutul 41, când, la o lovitură liberă de pe partea dreaptă, executată de Gerrard, Babel a reluat în poartă, de la 5 metri la colţul scurt.

Steven Gerrard a stabilit scorul final, 3-1, în minutul 57, cu un şut din 10 metri printre picioarele lui Arlauskis, după o pasă de la Benayoun.

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 24. Maftei, 6. Galamaz (4. Mehmedovici '27), 22. Bruno Fernandes, 23. Bordeanu - 10. Pădureţu, 8. Paraschiv (18. Ricardo '56), 32. Apostol - 25. Onofraş (17. Semedo '62), 7. Bilaşco, 30. Frunză. Antrenor: Ronny Levy.

FC Liverpool: 25. Reina - 23. Carragher (34. Kelly '62), 5. Agger, 37. Skrtel (16. Kirgyakos '66), 22. Insua - 21. Lucas - 19. Babel, 8. Gerrard, 20. Mascherano, 15. Benayoun (12. F. Aurelio '78) - 24. Ngog. Antrenor: Rafael Benitez.

Cartonaşe galbene: Onofraş '28, B. Fernandes '31, Arlauskis '54 / Babel '20, Mascherano '61

Meciul a fost arbitrat de o brigadă suedeză, condusă de Stefan Johanesson. Acesta a fost ajutat la cele două linii de Magnus Sjoblom şi Peter Martinsson, în timp ce Marin Ingvarsson şi Markus Strombergsson au fost arbitri suplimentari, iar Magnus Ahlsen rezervă.

Delegat UEFA la acest meci a fost francezul Jean Louis Piette, în timp ce italianul Cosimo Bolognino a fost observator pentru arbitri.

La partidă au asistat aproximativ 22.000 de spectatori. Echipa oaspete a fost susţinută pe stadionul Steaua de 600 de fani, dintre care 100 erau veniţi din Bulgaria.

În tur, campioana României a fost învinsă cu scorul de 1-0 (0-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici