Universitatea Cluj l-a achiziţionat pe Karim Boutadjine

Atacantul francez Karim Boutadjine, care a evoluat la echipa Pandurii Târgu Jiu, a semnat, joi, un contract pe un an şi jumătate cu formaţia Universitatea Cluj, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

180 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj l-a achiziţionat pe Karim Boutadjine

Karim Boutadjine, stânga (Imagine: Remus Badea / Mediafax Foto)

"Sunt fericit că am semnat cu Universitatea Cluj, este o echipă bună care are foarte mulţi suporteri. Am ales Universitatea Cluj deoarece vreau să joc şi să obţin rezultate cât mai bune aici. Clujul este un oraş mare şi este normal ca echipa să aibă un număr impresionant de suporteri. Am jucat la Pandurii timp de un an şi cunosc campionatul românesc. Obiectivul meu este să joc cât mai bine şi să marchez. Îmi doresc rezultate cât mai bune şi să rămânem în Liga I", a declarat Boutadjine.

Karim Boutadjine, în vârstă de 24 de ani, a evoluat în cariera sa la formaţiile Laval, Bayonne, UJA Alfortville, Noisy-le-Sec, Evian TG şi Pandurii Târgu Jiu.

Boutadjine este al doilea transfer al clujenilor în această iarnă, după fundaşul austraic Ronald Gercaliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici