Universitatea Cluj refuză invitaţiile grupării CFR la meciul direct

Conducerea clubului Universitatea Cluj a anunţat marţi, pe site-ul oficial, că va refuza invitaţiile grupării CFR Cluj la meciul direct de sâmbătă, urmând să îşi achiziţioneze bilete la tribuna a II-a sau în sectorul rezervat propriilor suporteri pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

513 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj refuză invitaţiile grupării CFR la meciul direct

Conducerea FC Universitatea Cluj refuză invitaţiile grupării CFR la meciul direct (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Conducerea FC Universitatea Cluj anunţă că nu va accepta nicio invitaţie din partea clubului CFR 1907 Cluj pentru meciul de sâmbătă seară, din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I. În semn de solidaritate cu suporterii, conducerea şi angajaţii clubului «U» Cluj îşi vor achiziţiona bilete în tribuna a II-a sau în sectorul destinat fanilor (dacă este posibil), de unde toţi îi vom susţine pe fotbaliştii pregătiţi de antrenorul Ionuţ Badea", se menţionează pe site-ul citat.

Oficialii grupării alb-negre precizează că nu au intenţionat să le achiziţioneze propriilor suporteri tichete de intrare la meciul de sâmbătă. "În legătură cu afirmaţiile tendenţioase ale unor oficiali ai clubului de fotbal CFR, prin care se aduc grave jigniri suporterilor noştri, precizăm că nu s-a pus niciodată problema ca FC Universitatea Cluj să se implice financiar în aducerea la stadion a suporterilor. Atragem atenţia ca astfel de provocări şi declaraţii neconforme cu realitatea nu fac decât să incite, aducând atingere nu doar imaginii fotbalului clujean, dar şi sportului în general", se arată pe site.

Universitatea Cluj a acuzat conducerea CFR Cluj că a mărit preţurile biletelor la meciul direct pentru a-i împiedica pe suporterii formaţiei "alb-negre" să vină în număr mare pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Cel mai ieftin bilet, la peluza I, va fi comercializat de clubul-gazdă, CFR Cluj, cu 150 de lei, în timp ce spectatorii care doresc un tichet la tribuna I trebuie să scoată din buzunar 250 de lei.

Biletele se vor putea achiziţiona începând de miercuri de la casele special amenajate la Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", între orele 10.00-17.00. În ziua partidei, sâmbătă, casele vor fi deschise de la ora 10.00 până la 16.00. Conducerea echipei CFR Cluj a anunţat că fiecare spectator îşi va putea achiziţiona un singur bilet şi doar pe baza actului de identitate. De asemenea, pentru sectorul special destinat galeriei Universităţii un tichet va costa 150 de lei.

Meciul dintre CFR şi "U" Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici