Universitatea Craiova a remizat cu Hapoel Beer Sheva în play off-ul Conference League. Oltenii au dominat şi în 10 oameni

  • Universitatea Craiova a întâlnit joi seara pe israelienii de la Hapoel Beer Sheva, la Severin, în prima manşă a play-off-ului Conference League.
  • Oltenii au remizat 1-1 (0-0), după un meci pe care l-au dominat şi pe care l-au jucat o repriză întreagă în 10 oameni.
446 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a remizat cu Hapoel Beer Sheva în play off-ul Conference League. Oltenii au dominat şi în 10 oameni

Ultima ocazie a primei reprize a aparţinut tot gazdelor, Raul Silva reluând cu capul pe lângă poartă mingea centrată de Hanca.

La pauză, Universitatea a rămas în 10 oameni, după ce Papp a fost eliminat.

Ofensiva elevilor lui Mirel Rădoi a continuat şi după pauză, însă fără rezultat pe tabela de marcaj, Baiaram şi Creţu fiind aproape de deschiderea scorului.

Au făcut-o oaspeţii, în minutul 70, după o fază la care Lazar a respins în primă fază, însă Hatuel a fost la locul potrivit şi a marcat cu capul din faţa porţii.

Egalarea a venit dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Ivan, în minutul 75, după ce Creţu a fost faultat în careu provocând eliminarea lui Elhamend.

Finalul de meci le-a aparţinut tot craiovenilor, aceştia trecând pe lângă victorie, după o intervenţie de efect a portarului advers, în minutele suplimentare de joc.

Returul se va juca peste o săptămână, la Netanya.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici