Victor Hănescu, în ultimul tur al calificărilor la turneul challenger din Santo Domingo

Victor Hănescu (34 de ani, 284 ATP) l-a învins, luni dimineaţă, pe Christopher Diaz-Figueroa (locul 490 ATP), scor 6-4, 6-4, în runda a doua a calificărilor turneului de la Santo Domingo (Republica Dominicană).

194 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu, în ultimul tur al calificărilor la turneul challenger din Santo Domingo

Victor Hănescu, în ultimul tur al calificărilor la turneul challenger din Santo Domingo (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

În ultimul tur al calificărilor, Victor Hănescu îl va întâlni pe ecuadorianul Roberto Quiroz, locul 1223 în clasamentul ATP. Turneul de tenis din Santo Domingo se desfăşoară pe zgură şi are premii totale în valoare de 75.000 de dolari.

Victor Hănescu va juca şi în proba de dublu a competiţiei din categoria challenger, alături de americanul Jamie Cerretani. Cei doi n-au mai jucat un meci împreună din 2013. Partida Cerretani/Hănescu - Raja/Roelofse se va disputa marţi.

Victor Hănescu, fost component al echipei de Cupa Davis a României şi fost număr 26 mondial, nu a jucat niciun meci în 2016 până la turneul din Republica Dominicană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici