WTA confirmă că Bucureştiul va găzdui un turneu de 250.000 de dolari

WTA (Asociaţia Tenisului Feminin) a anunţat pe site-ul oficial că oraşul Bucureşti va găzdui un turneu de tenis în luna iulie, imediat după Grand Slam-ul de la Wimbledon, competiţia urmând să aibă premii totale de 250.000 de dolari.

238 afișări
Imaginea articolului WTA confirmă că Bucureştiul va găzdui un turneu de 250.000 de dolari

WTA confirmă că Bucureştiul va găzdui un turneu de 250.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bucharest Open, care va avea loc în săptămâna ce începe la 7 iulie, va înlocui Grand Prix-ul de la Budapesta, unde în 2013 s-a impus Simona Halep.

WTA notează că România se bucură în această perioadă de o "renaştere" în tenisul feminin, având patru jucătoare în Top 100: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Alexandra Cadanţu, în timp ce Alexandra Dulgheru şi Irina-Camelia Begu se află în Top 200.

Capitala găzduieşte în aprilie şi un turneu ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici