WTA: Un punct câştigat de Radwanska în faţa Irinei Begu, lovitura lunii martie

Unul dintre punctele câştigate de sportiva poloneză Agnieszka Radwanska în faţa româncei Irina-Camelia Begu, în turul trei al turneului de la Miami, a ocupat primul loc în opţiunile fanilor pentru lovitura lunii martie, informează wtatennis.com.

209 afișări
Imaginea articolului WTA: Un punct câştigat de Radwanska în faţa Irinei Begu, lovitura lunii martie

Agnieszka Radwanska (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Radwanska se află în fruntea ierarhiei cu o lovitură constând într-un lob în diagonală peste Begu. Jucătoarea poloneză a primit 40 la sută din voturi.

Pe locul doi se află unul dintre punctele câştigate de Simona Halep în meciul cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, din sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells. Punctul selectat a avut loc la scorul de 1-0 şi 30-0 pentru Halep, în setul decisiv, când locul trei mondial a punctat pe tabelă după ce a trimis un "passing" din alergare, cu reverul, în urma unui schimb de mingi prelungit. Halep a primit pentru această lovitură 36 la sută din totalul voturilor.

Poziţia a treia este ocupată de liderul mondial, americanca Serena Williams, cu zece la sută din voturi, pentru un lob executat în semifinale la Indian Wells, în meciul cu Simona Halep.

Pe locurile patru şi cinci se află două lovituri reuşite de Francesca Schiavone (la un meci cu Caroline Garcia, la Monterey) - 9 la sută - şi Sabine Lisicki (la un meci cu Flavia Pennetta, la Indian Wells) - 5 la sută.Winner is then determined by a fan vote on wtatennis.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici