Video Cele mai clare imagini cu planeta Pluto: Craterele, munţii şi câmpiile îngheţate apar într-un clip difuzat de NASA - FOTO, VIDEO

NASA a oferit publicităţii imagini de pe Pluto, cele mai clare de până acum cu această planetă. Craterele, versanţii şi câmpiile îngheţate se observă în clipul difuzat de NASA.

21264 afișări

Imaginile au fost obţinute cu ajutorul navei spaţiale New Horizons (Noi Orizonturi), acestea fiind surprinse în luna iulie. 

New Horizons a reuşit să capteze mai multe imagini, dar va dura circa un an pentru ca ele să ajungă pe Pământ.

Pluto este cea mai îndepărtată planetă din sistemul nostru solar, aflându-se la 7.5 miliarde de kilometri de Pământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici