Angajaţii Teatrului Balşoi din Moscova au fost infectaţi cu nou coronavirus, după un concert

Celebrul Teatru Bolshoi din Moscova a fost lovit de un focar major de coronavirus şi 34 de angajaţi au fost testaţi pozitiv după un spectacol susţinut în cinstea personalului medical implicat în lupta cu noul coronavirus, scrie Daily Mail.

473 afișări
Imaginea articolului Angajaţii Teatrului Balşoi din Moscova au fost infectaţi cu nou coronavirus, după un concert

Angajaţii Teatrului Balşoi din Moscova au fost infectaţi cu nou coronavirus, după un concert

Directorul general al Teatrului Bolşoi, Vladimir Urin, a declarat că 34 de persoane implicate în organizarea concertului „Suntem împreună” au avut rezultate pozitive pentru Covid-19.

„Fără excepţie, întregul personal al teatrului, inclusiv agenţii de pază şi inginerii, a fost testat pentru coronavirus cu două zile înainte de concert”, a spus Urin.

„Treizeci şi patru de persoane au fost pozitive pentru coronavirus. Nu aveau febră sau semne clare de boală, dar au fost trimişi în carantină”, a mai spus directorul teatrului.

Evenimentul la care au participat angajaţii teatrului, testaţi pozitiv s-a desfăşurat fără public şi a fost transmis la tv. Evenimentul a fost menit să le mulţumească medicilor ruşi, lucrătorilor de urgenţă şi voluntarilor implicaţi în combaterea crizei coronavirusului.

Dansatorul Sergei Polunin a fost printre cei care au participat la eveniment. „Am fost fericit să fiu din nou pe scenă şi să dansez în sprijinul persoanelor care luptă împotriva virusului şi a persoanelor care stau acasă. A fost, însă, neobişnuit să văd un auditoriu gol”, a spus balerinul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici