Bulgarii, pe urmele românilor. Protest antiguvernamental, la care a participat şi diaspora, organizat la Sofia. Un cameraman a fost bruscat

Sute de persoane, inclusiv cetăţeni bulgari din diaspora, au participat duminică la un protest antiguvernamental la Sofia, manifestanţii cerând demisia Guvernului Boiko Borisov şi schimbarea sistemului de guvernare, relatează cotidianul Sofia Globe.

1744 afișări
Imaginea articolului Bulgarii, pe urmele românilor. Protest antiguvernamental, la care a participat şi diaspora, organizat la Sofia. Un cameraman a fost bruscat

Bulgarii calcă pe urmele românilor. Protest antiguvernamental, la care au participat şi cetăţeni bulgari din diaspora, organizat la Sofia. Un cameraman a fost bruscat (Surse: The Sofia Globe)

Organizatorii protestului au comunicat că acţiunea este susţinută de bulgarii din diasporă.

Protestatarii, care au blocat Bulevardul Tsar Osvoboditel pentru câteva ore, au strigat "Mafia" şi "Demisia".

Presa bulgară a relatat că participanţii la protest au fost ostili faţă de reporterii prezenţi şi un cameraman al postului BTV a fost bruscat.

Organizatorii au anunţat că un nou protest va avea loc luni la Sofia, iar miercuri este programat un miting la Bruxelles, în faţa sediului Comisiei Europene.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici