Cinci explozii au fost auzite în Herson, regiune ocupată de Rusia

Cinci explozii au fost auzite în oraşul Herson, controlat de Rusia, miercuri în primele ore ale dimineţii, potrivit presei ruse, adăugând că ar fi fost activate sisteme de apărare antiaeriană, conform Sky News.

1572 afișări
Imaginea articolului Cinci explozii au fost auzite în Herson, regiune ocupată de Rusia

Cinci explozii au fost auzite în Herson, regiune ocupată de Rusia

Herson, centrul administrativ al regiunii cu acelaşi nume, a fost unul dintre primele oraşe care au căzut în mâinile forţelor ruse după ce acestea au lansat invazia în Ucraina, în februarie.

Anterior, Ivan Fedorov, primarul exilat al oraşului Melitopol, controlat de Rusia, situat în sudul regiunii Zaporojie, a declarat pe aplicaţia de mesagerie Telegram că a avut loc o explozie puternică în oraş.

RIA a raportat, citând poliţia locală instalată de Rusia, că un dispozitiv a explodat în apropierea pieţei centrale a oraşului. Se pare că nu au existat victime.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
război,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici