Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, în ziua în care se discută soarta terenului de fotbal: Dacă nu se face stadion, viitorul lui Dinamo e sumbru

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, a afirmat, miercuri, că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare riscă să se desfiinţeze, în cazul în care nu se rezolvă problema stadionului, considerând că finanţatorul Ionuţ Negoiţă se va retrage.

206 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, în ziua în care se discută soarta terenului de fotbal: Dacă nu se face stadion, viitorul lui Dinamo e sumbru

Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, în ziua în care se discută soarta terenului de fotbal: Dacă nu se face stadion, viitorul lui Dinamo e sumbru

"Dacă nu se face stadion, viitorul lui Dinamo e sumbru. Din toate punctele de vedere. Dinamo n-ar avea viitor. Poate că şi finanţatorul se va retrage, pentru că n-ar avea rost să rămână la un club care n-are viitor. Şi poate că încă o echipă de tradiţie va dispărea. Dacă domnul Badea poate dormi liniştit noaptea cu gândul că poate să ducă la dispariţia unui club de tradiţie ca Dinamo, e treaba dânsului. Sau cine ar fi responsabil pentru neconstruirea stadionului.

Pentru mine e inacceptabil ca Guvernul să dorească să facă un stadion nou şi din cauza unor războaie personale să aibă de suferit un club cu o asemenea tradiţie, cu atâţia suporteri în spate", a declarat Contra, într-o conferinţă de presă.

Adrian Mutu, directorul general al echipei Dinamo, şi patronul clubului, Ionuţ Negoiţă, se află, miercuri, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, unde au o discuţie cu ministrul Carmen Dan despre situaţia stadionului Dinamo.

La iniţiativa lui Nicolae Badea, conducătorilor clubului Dinamo le-a fost interzis accesul în zona lojelor la meciul de luni cu Gaz Metan Mediaş. De asemenea, nici parcarea nu a fost pusă la dispoziţia clubului de fotbal. Nicolae Badea este proprietar pe loje, în timp ce Clubul Sportiv Dinamo deţine pista de atletism şi suprafaţa de joc. Este şi motivul pentru care stadionul Dinamo riscă să nu intre în procesul de modernizare pentru Euro 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici