Video Gospodării inundate şi maşini luate de ape în judeţul Hunedoara. O bătrână a murit înecată | FOTO, VIDEO

Peste 120 de curţi şi beciuri au fost inundate şi cel puţin două maşini au fost distruse, marţi, după ce apele s-au revărsat pe străzi în localitatea Vaţa de Jos, din judeţul Hunedoara. O femeie de 70 de ani a murit după ce a fost luată de puhoaie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1594 afișări

O rupere de nori a provocat inundaţii de proporţii, marţi, în localitatea Basarabasa, din comuna Vaţa de Jos. O maşină luată de ape s-a oprit într-un copac, un alt autoturism a fost avariat şi mai multe gospodării au fost afectate.

„La Basarabasa au fost mai multe autoturisme luate de viitură. (…) Primele centralizări arată că torentul a intrat în 120 de curţi şi beciuri şi a luat mai multe autoturisme. 46 de pompieri ai Detaşamentelor Deva şi Hunedoara şi ai Staţiei Brad acţionează cu două motopompe de mare capacitate şi şase motopompe transportabile pentru evacuarea apei din beciuri şi curţi. În operaţiuni sunt implicaţi şi 16 jandarmi. A fost vorba despre o inundaţie generată de o scurgere masivă pe versanţi, care s-a retras în totalitate din zona afectată”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

O femeie de 70 de ani, din satul Basarabasa, comuna Vaţa de Jos, a murit, după ce a fost luată de o viitură, în timp ce se afla în curtea casei, încercând să îşi adăpostească animalele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici